18 Ocak 2008 Cuma

HALA İNSAN OLMAYI ÖĞRENEMEDİK ONA ÜZÜLÜYORUM

Arkadaşlar Merhabalar...

Biraz önce kendini bilmez biri tarafından sitemin berbet çok iğrençççççççççç olduğunu öğrendim. Bu arkadaşın ismi Laleymiş. Lale'cim öncelikle berbettt değil berbattır onun adı bilgin olsun :)))) yorum yazacağım diye heyecandan ne yazacağını şaşırmışsın be güzelim :)))) Beni eleştireceğine öncelikle Türkçeni düzeltmeni tavsiye ediyorum sana. Ayrıca bu tür kötü yorumlar yazan arkadaşların bizim gibi bilinen siteleri yermelerini çok normal karşılıyorum. Kıskançlıktır bunun adı bence üretememektir... Yazık ne diyeyim sana. Keşke daha yürekli olsan da bana varsa bloğunun (tabi o bloğu düzenleme kapasiten olduğunu pek düşünmüyorum :)) adını verseydin oradan görüşseydik seninle. Öyle uzaktan uzağa laf atmakla olmaz bu işler. Bunu senin almış olduğun görgüye veriyorum yazık arkadaşım sana. Keşke biraz daha üretken olsaydın bu kötü marifetlerini daha güzel şeyler için kullanabilseydin :))) iyi ve aklı başında bir insan olmakta meziyettir ve o meziyet her insanda malesef olmuyor. Sende de bu eksiklik hat safhada anlaşılan. En kısa zamanda bir Dr'dan yardım almanı tavsiye ediyorum sana yoksa durumun vahim görünüyor hasetlikten çatlayabilirsin mazallah :))))

30 yorum:

İlker Ergin dedi ki...

arkadaşım boşver sen bunları.dünyanın heryerinde bu böyle.üreten insan sevilmez.her zaman insanlar meyve veren ağacı taşlarlar.sitende çok güzel,yemeklerinde çok güzel,ellerine sağlık canım.böylelerine söylenecek çok şey var ama boşver sen devam et.sevgiler...

inci dedi ki...

Canımın içi arkadaşım,aynı durumla ben de iki defa karşılaştım:((bu nedenle önce c-box ı mı kaldırdım..sonra yorumlarımı onaylı almaya başladım..böyle olumsuz yorumlar bırakacaklarına aramıza katılsalar bizimle paylaşmayı öğrenseler daha güzel olurdu...Senin arkadaşlığını ve yaptığın yemekleri,hele fotoğraf sunumlarını çooook beğeniyorum...her zaman beraber olmayı dilerim...kendini üzme,yola devam canımcım....sevgiler benden sana:)

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Canim,
bosver üzülme demek biliyorum cok kolay, yasayan bilir.

Öncelikle anonim adinda birakiyorlar yorumu, takipte edemiyorsun insanin cani en cok ona sikiliyor zaten.

Bunlarin tek sebebi bence de cekememezlik, bazi insanlar sadece blogculara satasmayi kendine hobi etmis galiba. Belki de kendilerinin böyle bir firsati ve meziyeti olmadigi icin.

Tekrar gecmis olsun canim, sen kalbini temiz tut.

Selam ve sevgilerimle..

PAPATYA PRENSES dedi ki...

"Meyve veren ağaç taşlanır" diyorum başka da birşey demiyorum:) Boşver gülüm ya..

Adsız dedi ki...

Aman bence hiç ciddiye alıp yanıt vermene dahi gerek yok..Meyve veren ağaç taşlanır biliyorsun..bu arada sayfan çok güzel olmuş..Manşetten geldim..Diğer tarafa yazıyordum yorumlarımı..Benim şablonumda sorun var sanırım bazı arkadaşlar açamıyormuş..Neyse..Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun, kendinizi üzmeyin. Sayfanız çok hoş, ellerinize sağlık.

NiNo dedi ki...

gulmekten oldum iyimi
:) yahu seni aylardir tanirim berbet bir blog oldugunu hic farketmemisim be canim hahahah :D benim gozlerim bozuk heralde berbet ne dimekti bu arada hahahaha canim benim salla gitsin ya kiskanclar cok bosver sen bak yoluna bu insanlar asillari yuceltiyor bole onlarada ihtiyac var opucukler berbet blogcu kardis hahahaha

Adsız dedi ki...

ilk ziyaretim burayı ama bi berbatlık göremedim.Fakat neden böyle birşeyi ciddiye alıp cevap verdiniz onu da anlayamadım.Susmak,her zaman karşındakini adam yerine koymamaktır..Ve en güzel cevaptır arkadaşım..Boşveeeeeeeeer,it ürür,kervan yürürrr!!!di mi ama:))

Leziz Sofralar dedi ki...

Canim böyle yildirici yorumlari dikkate almamani öneririm,kendini bilmez insan cok bu dünyada ne yaparsin herkese dersini veremezsinki umarim kisi yazindan bir ders cikarmistir zira ben senin blogunu gezmekten ve harika resimler görmekten büyük zevk aliyorum canim bence gerisi bos,

kucak dolusu sevgiler...

Adsız dedi ki...

selam..nedir bu kıskançlık çekememezlik anlamıyorum...kendini üzme be arkadaşım...meyve veren agaç taşlanır..allahından bulsunlar...kendine iyi bak...sevgiler..

bir dilim bir tutam dedi ki...

Üzülme derim ama insani bu olaylar üzüyor ve etkiliyor yaaaaa.Ve de ilginc olan bu tür yorumlari yapan ya anonim olurlar yada site adi vermekte kacinirlar.....Sevgi ve güzellik yolladim.:-)

Aybike Ceylan dedi ki...

Hic dert etmeye degmez, bosverin. Arada, birsey uretemedikleri icin basarili insanlari cekemeyen, kendiniz bilmez cok. Yapilan gercekten cok ayip ama dert etmeyin.

Ayrica hersey cok hoz, cok leziz, ellerinize sgalik.

serinmavi dedi ki...

Boşver canım,kendini üzmeye değmez,böyle çatlak sesler her zama oluyor arada.....Benim elişimi siteme de ne kötü sözler yazıyorlar arada,ama hiç önemsemiyor ve cevap bile yazmıyorum....Seni bizler tanıyor biliyor ve çookkk seviyoruz..Selam ve sevgiler.....

Adsız dedi ki...

Harika bir blogunuz var, ayrıca tariflerinizde çok nefis, ellerinize sağlık...

Meyve veren ağaç taşlanır der annem kendinizi üzmeyin....

güzel evim dedi ki...

Meyve veren ağaç taşlanırmış. Bende ilk giriyorum ama bencede gerçekten kötü birşey yok. Keza olsa bile birşeyler yapmaya çalışan insanlar yerileceğine yüreklendirilir. Boş verin sizi çekemeyenler.

aslı varmış, aslı yokmuş dedi ki...

Hazımsızlık zor iş. Boş zamanlarını sadece sevmeye ayırsalar bile bir iş yapmış olacaklar. Oysa bırakın sevmeyi nasıl sevmesem diye uğraşıyorlar bunlar.Hayatta mutlu olamamış ve böyle kıskançlıklarla boş boş yaşamış olarak gelip gidecekler.Bırak arkadaşım üzülmeyi sen, ben, biz kendi işimize bakalım.Nasıl mutlu oluyorsak iyi yada kötü yaptıklarımız bizim kendimizi iyi hissetmemiz için yeterli kıskananlar çatlasın.Öptüm seni sevgiler.....

Ilker Erdem dedi ki...

Merhaba canim sayfanla ilk tanismam ve boyle tatsiz bir haber gordugume inan ki cok uzuldum. Boyle insanlara cevap vermen bile gereksiz bence.Blogunu cok begendim sevgiler.

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

Canım,
Arkadaşlar söylenebilecek en güzel tesellileri yazmışlar,hepsine katılıyorum.
Kafana takmayacaksın,bazen yorum onaylı olduğu zaman iyice kudurabiliyorlar.
Allah'ından bulsun,bende çekemeyenlerin yaptığını düşünüyorum.
Seni,tariflerini ve resim sunumlarını çok seviyorum.

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

Özlem'cim bu ne böyle,neden bu tür abukluklar yüzünden canını sıkıyorsun?değmez cnm.seni bilen biliyor,ayrıca biz bu blogları kendimizi ispatlamak için kurmuyoruzki zevk aldığımız için veya paylaşım amaçlı.Cnm benim üzme sen kendini hiiiiiiiiiiiiiç değmez o güzel canını sıkmaya.
Hem ben seni çooooooooooooook beğeniyorum bu sana yeter.:)öptümmm

Feyza Fidan dedi ki...

Kimi insan işte böyle kötü kalpli oluyor, ama onlar olmazsada iyi kalplilerin değeri anlaşılmaz..
Ne canını sıkmana gerek var nede üzülmeye..Gülüp geç arkadaşım...
Siten çook güzel, herşey için ellerine sağlık hayatımm...

saniyesultan dedi ki...

meyve veren ağaç taşlanırmış. Kendini bilmezin biri herhalde canı sıkılıyor anladığım kadarıyla.

akasyakokusu dedi ki...

merhaba canım bende kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş diyorum sadece.sen üstüne düştükçe daha çok gelirler..
üzülme boş ver mutfaktayım olmuş mutfaktayımm epeydir geleyim diyordum bugüne nasipmiş..sende bende hoşgeldik o zaman..

Adsız dedi ki...

BU TÜR KENDİNİ BİLMEZ KOMPLEKSLİ
İNSANLAR,BZİM GİBİ ANONİM YAZAN
İNSANLARIDA ZAN ALTINDA BIRAKIYOR.
İYİ NİYETLİ ANONİM YAZILARI YA
İNTERNET CAFELERDE,YA DA OKULLARDA
YAZILIYOR.

KEŞKE HİÇ CEVAP YAZIP,ADAM YERİNE
KOYMASAYDINIZ.

SEVGİLER
AYŞEGÜL

inci dedi ki...

canım benim,geçiyordum uğradım....iyi hafta sonları dilerim...

Unknown dedi ki...

canim blogspota gecmen cok iyi olmus yeni evine hos geldin.
salatan muhtesem olmus ellerine saglik pasta gibi goruntusu tadi nefis olsa gerek.ellerin dert gormesin.
canim densiz ve kendini bilmez insanlar cok fazla onun icin kendini uzme sakin. degmez
opuyorum canim kucak dolusu sevgilerimi biraktim.

Unknown dedi ki...

Merhaba,öncelikle hayırlı olsun, blogspota geçmene çok sevindim.Artık sık-sık gelirim inşallah..
Yoruma gelince ise,gerçekten çok üzücü bir durumdur.Ama sen hiç aldırma, sadece gül ve geç, herşey göz önündedir canım..
Çok pimpirikli ve kolay beğenmeyen biri olarak diyorum: Blogunda herşey dörtdörtlüktür. Bunun aksini söylemek içn kör olmak lazım.
Kıskanclıktan yapılmış bir yorum veee ne yazıkki bu kişi insanlıktan nasibini alamamış. Çünkü çok kötü olan birine bile bu laf söylenemez,sanırım kalbi olmadığı için çok kolay kalp kırabiliyor..
Mutlu pazarlar dilerim canım
Bu arada gözlerin çok güzel:)
Sevgilerimle..

capankizimutfakta dedi ki...

KISKANANLAAAAAAAAAAR CATLASIN, KISKANANLAAAR CATLASIN !!!!

Adsız dedi ki...

canım günaydın..kaç kez yazdım ama beceremedim inş bu sefer beceririm..hayırlı olsun canım..burasıda çok güzel olmuş..mutlu geçireceğin bir hafta diliyorum..sevgiler

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

bloğunuz çoooook güzel hiç berbet bir durum yok:)))kıskançlıklarından böyle yapmışlardır,beni de üzmeye çalıştılar ama ben hiç üzülmedim:))))
sevgiyle öpüyorum

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

bloğunuz çoooook güzel hiç berbet bir durum yok:)))kıskançlıklarından böyle yapmışlardır,beni de üzmeye çalıştılar ama ben hiç üzülmedim:))))
sevgiyle öpüyorum

18 Ocak 2008 Cuma

HALA İNSAN OLMAYI ÖĞRENEMEDİK ONA ÜZÜLÜYORUM

Gönderen Özlem Avcı-mutfaktayimm zaman: 09:11
Arkadaşlar Merhabalar...

Biraz önce kendini bilmez biri tarafından sitemin berbet çok iğrençççççççççç olduğunu öğrendim. Bu arkadaşın ismi Laleymiş. Lale'cim öncelikle berbettt değil berbattır onun adı bilgin olsun :)))) yorum yazacağım diye heyecandan ne yazacağını şaşırmışsın be güzelim :)))) Beni eleştireceğine öncelikle Türkçeni düzeltmeni tavsiye ediyorum sana. Ayrıca bu tür kötü yorumlar yazan arkadaşların bizim gibi bilinen siteleri yermelerini çok normal karşılıyorum. Kıskançlıktır bunun adı bence üretememektir... Yazık ne diyeyim sana. Keşke daha yürekli olsan da bana varsa bloğunun (tabi o bloğu düzenleme kapasiten olduğunu pek düşünmüyorum :)) adını verseydin oradan görüşseydik seninle. Öyle uzaktan uzağa laf atmakla olmaz bu işler. Bunu senin almış olduğun görgüye veriyorum yazık arkadaşım sana. Keşke biraz daha üretken olsaydın bu kötü marifetlerini daha güzel şeyler için kullanabilseydin :))) iyi ve aklı başında bir insan olmakta meziyettir ve o meziyet her insanda malesef olmuyor. Sende de bu eksiklik hat safhada anlaşılan. En kısa zamanda bir Dr'dan yardım almanı tavsiye ediyorum sana yoksa durumun vahim görünüyor hasetlikten çatlayabilirsin mazallah :))))

30 yorum on "HALA İNSAN OLMAYI ÖĞRENEMEDİK ONA ÜZÜLÜYORUM"

İlker Ergin on 18 Ocak 2008 09:29 dedi ki...

arkadaşım boşver sen bunları.dünyanın heryerinde bu böyle.üreten insan sevilmez.her zaman insanlar meyve veren ağacı taşlarlar.sitende çok güzel,yemeklerinde çok güzel,ellerine sağlık canım.böylelerine söylenecek çok şey var ama boşver sen devam et.sevgiler...

inci on 18 Ocak 2008 09:41 dedi ki...

Canımın içi arkadaşım,aynı durumla ben de iki defa karşılaştım:((bu nedenle önce c-box ı mı kaldırdım..sonra yorumlarımı onaylı almaya başladım..böyle olumsuz yorumlar bırakacaklarına aramıza katılsalar bizimle paylaşmayı öğrenseler daha güzel olurdu...Senin arkadaşlığını ve yaptığın yemekleri,hele fotoğraf sunumlarını çooook beğeniyorum...her zaman beraber olmayı dilerim...kendini üzme,yola devam canımcım....sevgiler benden sana:)

Kevser - Elda'nin Annesi on 18 Ocak 2008 09:42 dedi ki...

Canim,
bosver üzülme demek biliyorum cok kolay, yasayan bilir.

Öncelikle anonim adinda birakiyorlar yorumu, takipte edemiyorsun insanin cani en cok ona sikiliyor zaten.

Bunlarin tek sebebi bence de cekememezlik, bazi insanlar sadece blogculara satasmayi kendine hobi etmis galiba. Belki de kendilerinin böyle bir firsati ve meziyeti olmadigi icin.

Tekrar gecmis olsun canim, sen kalbini temiz tut.

Selam ve sevgilerimle..

PAPATYA PRENSES on 18 Ocak 2008 09:48 dedi ki...

"Meyve veren ağaç taşlanır" diyorum başka da birşey demiyorum:) Boşver gülüm ya..

Adsız dedi ki...

Aman bence hiç ciddiye alıp yanıt vermene dahi gerek yok..Meyve veren ağaç taşlanır biliyorsun..bu arada sayfan çok güzel olmuş..Manşetten geldim..Diğer tarafa yazıyordum yorumlarımı..Benim şablonumda sorun var sanırım bazı arkadaşlar açamıyormuş..Neyse..Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun, kendinizi üzmeyin. Sayfanız çok hoş, ellerinize sağlık.

NiNo on 18 Ocak 2008 11:19 dedi ki...

gulmekten oldum iyimi
:) yahu seni aylardir tanirim berbet bir blog oldugunu hic farketmemisim be canim hahahah :D benim gozlerim bozuk heralde berbet ne dimekti bu arada hahahaha canim benim salla gitsin ya kiskanclar cok bosver sen bak yoluna bu insanlar asillari yuceltiyor bole onlarada ihtiyac var opucukler berbet blogcu kardis hahahaha

Adsız dedi ki...

ilk ziyaretim burayı ama bi berbatlık göremedim.Fakat neden böyle birşeyi ciddiye alıp cevap verdiniz onu da anlayamadım.Susmak,her zaman karşındakini adam yerine koymamaktır..Ve en güzel cevaptır arkadaşım..Boşveeeeeeeeer,it ürür,kervan yürürrr!!!di mi ama:))

Leziz Sofralar on 18 Ocak 2008 12:05 dedi ki...

Canim böyle yildirici yorumlari dikkate almamani öneririm,kendini bilmez insan cok bu dünyada ne yaparsin herkese dersini veremezsinki umarim kisi yazindan bir ders cikarmistir zira ben senin blogunu gezmekten ve harika resimler görmekten büyük zevk aliyorum canim bence gerisi bos,

kucak dolusu sevgiler...

Adsız dedi ki...

selam..nedir bu kıskançlık çekememezlik anlamıyorum...kendini üzme be arkadaşım...meyve veren agaç taşlanır..allahından bulsunlar...kendine iyi bak...sevgiler..

bir dilim bir tutam on 18 Ocak 2008 12:47 dedi ki...

Üzülme derim ama insani bu olaylar üzüyor ve etkiliyor yaaaaa.Ve de ilginc olan bu tür yorumlari yapan ya anonim olurlar yada site adi vermekte kacinirlar.....Sevgi ve güzellik yolladim.:-)

Aybike Ceylan on 18 Ocak 2008 13:12 dedi ki...

Hic dert etmeye degmez, bosverin. Arada, birsey uretemedikleri icin basarili insanlari cekemeyen, kendiniz bilmez cok. Yapilan gercekten cok ayip ama dert etmeyin.

Ayrica hersey cok hoz, cok leziz, ellerinize sgalik.

serinmavi on 18 Ocak 2008 14:01 dedi ki...

Boşver canım,kendini üzmeye değmez,böyle çatlak sesler her zama oluyor arada.....Benim elişimi siteme de ne kötü sözler yazıyorlar arada,ama hiç önemsemiyor ve cevap bile yazmıyorum....Seni bizler tanıyor biliyor ve çookkk seviyoruz..Selam ve sevgiler.....

Adsız dedi ki...

Harika bir blogunuz var, ayrıca tariflerinizde çok nefis, ellerinize sağlık...

Meyve veren ağaç taşlanır der annem kendinizi üzmeyin....

güzel evim on 18 Ocak 2008 14:08 dedi ki...

Meyve veren ağaç taşlanırmış. Bende ilk giriyorum ama bencede gerçekten kötü birşey yok. Keza olsa bile birşeyler yapmaya çalışan insanlar yerileceğine yüreklendirilir. Boş verin sizi çekemeyenler.

aslı varmış, aslı yokmuş on 18 Ocak 2008 14:16 dedi ki...

Hazımsızlık zor iş. Boş zamanlarını sadece sevmeye ayırsalar bile bir iş yapmış olacaklar. Oysa bırakın sevmeyi nasıl sevmesem diye uğraşıyorlar bunlar.Hayatta mutlu olamamış ve böyle kıskançlıklarla boş boş yaşamış olarak gelip gidecekler.Bırak arkadaşım üzülmeyi sen, ben, biz kendi işimize bakalım.Nasıl mutlu oluyorsak iyi yada kötü yaptıklarımız bizim kendimizi iyi hissetmemiz için yeterli kıskananlar çatlasın.Öptüm seni sevgiler.....

Ilker Erdem on 18 Ocak 2008 14:17 dedi ki...

Merhaba canim sayfanla ilk tanismam ve boyle tatsiz bir haber gordugume inan ki cok uzuldum. Boyle insanlara cevap vermen bile gereksiz bence.Blogunu cok begendim sevgiler.

Muhterem'le Afiyetle on 18 Ocak 2008 14:39 dedi ki...

Canım,
Arkadaşlar söylenebilecek en güzel tesellileri yazmışlar,hepsine katılıyorum.
Kafana takmayacaksın,bazen yorum onaylı olduğu zaman iyice kudurabiliyorlar.
Allah'ından bulsun,bende çekemeyenlerin yaptığını düşünüyorum.
Seni,tariflerini ve resim sunumlarını çok seviyorum.

~Semra Mutfakta~ on 18 Ocak 2008 15:06 dedi ki...

Özlem'cim bu ne böyle,neden bu tür abukluklar yüzünden canını sıkıyorsun?değmez cnm.seni bilen biliyor,ayrıca biz bu blogları kendimizi ispatlamak için kurmuyoruzki zevk aldığımız için veya paylaşım amaçlı.Cnm benim üzme sen kendini hiiiiiiiiiiiiiç değmez o güzel canını sıkmaya.
Hem ben seni çooooooooooooook beğeniyorum bu sana yeter.:)öptümmm

Feyza Fidan on 19 Ocak 2008 00:59 dedi ki...

Kimi insan işte böyle kötü kalpli oluyor, ama onlar olmazsada iyi kalplilerin değeri anlaşılmaz..
Ne canını sıkmana gerek var nede üzülmeye..Gülüp geç arkadaşım...
Siten çook güzel, herşey için ellerine sağlık hayatımm...

saniyesultan on 19 Ocak 2008 05:19 dedi ki...

meyve veren ağaç taşlanırmış. Kendini bilmezin biri herhalde canı sıkılıyor anladığım kadarıyla.

akasyakokusu on 19 Ocak 2008 07:01 dedi ki...

merhaba canım bende kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş diyorum sadece.sen üstüne düştükçe daha çok gelirler..
üzülme boş ver mutfaktayım olmuş mutfaktayımm epeydir geleyim diyordum bugüne nasipmiş..sende bende hoşgeldik o zaman..

Adsız dedi ki...

BU TÜR KENDİNİ BİLMEZ KOMPLEKSLİ
İNSANLAR,BZİM GİBİ ANONİM YAZAN
İNSANLARIDA ZAN ALTINDA BIRAKIYOR.
İYİ NİYETLİ ANONİM YAZILARI YA
İNTERNET CAFELERDE,YA DA OKULLARDA
YAZILIYOR.

KEŞKE HİÇ CEVAP YAZIP,ADAM YERİNE
KOYMASAYDINIZ.

SEVGİLER
AYŞEGÜL

inci on 19 Ocak 2008 13:16 dedi ki...

canım benim,geçiyordum uğradım....iyi hafta sonları dilerim...

Unknown on 19 Ocak 2008 17:23 dedi ki...

canim blogspota gecmen cok iyi olmus yeni evine hos geldin.
salatan muhtesem olmus ellerine saglik pasta gibi goruntusu tadi nefis olsa gerek.ellerin dert gormesin.
canim densiz ve kendini bilmez insanlar cok fazla onun icin kendini uzme sakin. degmez
opuyorum canim kucak dolusu sevgilerimi biraktim.

Unknown on 19 Ocak 2008 18:48 dedi ki...

Merhaba,öncelikle hayırlı olsun, blogspota geçmene çok sevindim.Artık sık-sık gelirim inşallah..
Yoruma gelince ise,gerçekten çok üzücü bir durumdur.Ama sen hiç aldırma, sadece gül ve geç, herşey göz önündedir canım..
Çok pimpirikli ve kolay beğenmeyen biri olarak diyorum: Blogunda herşey dörtdörtlüktür. Bunun aksini söylemek içn kör olmak lazım.
Kıskanclıktan yapılmış bir yorum veee ne yazıkki bu kişi insanlıktan nasibini alamamış. Çünkü çok kötü olan birine bile bu laf söylenemez,sanırım kalbi olmadığı için çok kolay kalp kırabiliyor..
Mutlu pazarlar dilerim canım
Bu arada gözlerin çok güzel:)
Sevgilerimle..

capankizimutfakta on 21 Ocak 2008 02:16 dedi ki...

KISKANANLAAAAAAAAAAR CATLASIN, KISKANANLAAAR CATLASIN !!!!

Adsız dedi ki...

canım günaydın..kaç kez yazdım ama beceremedim inş bu sefer beceririm..hayırlı olsun canım..burasıda çok güzel olmuş..mutlu geçireceğin bir hafta diliyorum..sevgiler

Zeynep'le Tarifler on 27 Ocak 2008 08:43 dedi ki...

bloğunuz çoooook güzel hiç berbet bir durum yok:)))kıskançlıklarından böyle yapmışlardır,beni de üzmeye çalıştılar ama ben hiç üzülmedim:))))
sevgiyle öpüyorum

Zeynep'le Tarifler on 27 Ocak 2008 08:43 dedi ki...

bloğunuz çoooook güzel hiç berbet bir durum yok:)))kıskançlıklarından böyle yapmışlardır,beni de üzmeye çalıştılar ama ben hiç üzülmedim:))))
sevgiyle öpüyorum