28 Mart 2007 Çarşamba

ÇİLEK JÖLELİ KUP


Merhaba arkadaşlarrrrr bu aralar herkesten biraz uzak kaldım. Yoğun ve koşturmacalı günler geçiriyorum uğrayamadığım arkadaşlarım olduysa lütfen kusura bakmasınlar uğrayamasamda her zaman aklımdasınız. Tarifimizse jöleli kup görünüş olarak çok renkli.Özellikle çocukların severek yiyeceği bir tatlı çeşidi birde üzerine pufff koyunca çocuklar teslim bayrağını gösteriyorlar :))...

Malzemeler;
1 paket çilekli jöle
1paket yulaflı bisküvi
Yarım su bardağı yoğurt
1 çay bardağı pudra şekeri
10 adet çilek

Yapılışı;
Bisküviyi rondoda ince bir şekilde çekelim. Ardından çilekleri, yoğurdu, pudra şejkerini de ekleyip tekrar rondadan geçirelim. Diğer tarafta bir pket jöleyi üzerinde yazan tarife göre hazırlayıp kup bardağının alt kısmına biraz koyup özerine bisküvili karışımı koyup en üstünede tekrar jöleden ekleyip istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Ben eti pufffff la süsledim. Jöle donduktan sonra servise sunun.
Afiyet Bal Şeker Olsun...

28 Mart 2007 Çarşamba

ÇİLEK JÖLELİ KUP

Gönderen Özlem Avcı-mutfaktayimm zaman: 21:07 1 yorum

Merhaba arkadaşlarrrrr bu aralar herkesten biraz uzak kaldım. Yoğun ve koşturmacalı günler geçiriyorum uğrayamadığım arkadaşlarım olduysa lütfen kusura bakmasınlar uğrayamasamda her zaman aklımdasınız. Tarifimizse jöleli kup görünüş olarak çok renkli.Özellikle çocukların severek yiyeceği bir tatlı çeşidi birde üzerine pufff koyunca çocuklar teslim bayrağını gösteriyorlar :))...

Malzemeler;
1 paket çilekli jöle
1paket yulaflı bisküvi
Yarım su bardağı yoğurt
1 çay bardağı pudra şekeri
10 adet çilek

Yapılışı;
Bisküviyi rondoda ince bir şekilde çekelim. Ardından çilekleri, yoğurdu, pudra şejkerini de ekleyip tekrar rondadan geçirelim. Diğer tarafta bir pket jöleyi üzerinde yazan tarife göre hazırlayıp kup bardağının alt kısmına biraz koyup özerine bisküvili karışımı koyup en üstünede tekrar jöleden ekleyip istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Ben eti pufffff la süsledim. Jöle donduktan sonra servise sunun.
Afiyet Bal Şeker Olsun...