16 Şubat 2009 Pazartesi

ÖDÜL ALDIM :) VE KİVİLİ KUP


Sevgili arkadaşlarım turuncutatlar/sema ve lemanice/leman beni ödüle layık görmüşler. Görünce çok memnun oldum. Kendilerine çokkk teşekkür ederiyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Üç kural var.
*ödülü verenin linkini yayınlamak
*bu ödülü 7 blog sahibi arkadaşıma vermek ve linklerini sayfama eklemek
* ödülü verdiğim arkadaşlarımı haberdar etmek
Bende bu ödülü sevgili arkadaşlarım,
http://neseersoy-neseersoy.blogspot.com gönderiyorum. Aslında tüm arkadaşlarım ödüle layık ama yedi isim vermek gerekiyor. Kalbimde hepinizin ödülü var....
Malzemeler;
4 su bardağı süt
3 çorba kaşığı mısır nişastası
1 çorba kaşığı pirinç unu
7 çorba kaşığı toz şeker
1 paket şekerli vanilin
Üzeri İçin;
3 adet olgun kivi
1 çay bardağı toz şeker
2 çorba kaşığı mısır nişastası

Yapılışı;
Muhallebi malzemelerinin hepsini karıştırıp tencerede kokusu çıkana kadar pişirip kup bardaklarının yarısına kadar koyup soğumaya bırakalım. Soymuş olduğumuz kivileride rondodan geçirip sos malzemelelerinin hepsiyle karıştırıp sürekli karıştırarak pişirdikten sonra sade muhallebimizin üzerine döküp soğuk servise sunalım.

Afiyet Bal Şeker Olsun...

16 Şubat 2009 Pazartesi

ÖDÜL ALDIM :) VE KİVİLİ KUP

Gönderen Özlem Avcı-mutfaktayimm zaman: 12:55 28 yorum

Sevgili arkadaşlarım turuncutatlar/sema ve lemanice/leman beni ödüle layık görmüşler. Görünce çok memnun oldum. Kendilerine çokkk teşekkür ederiyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Üç kural var.
*ödülü verenin linkini yayınlamak
*bu ödülü 7 blog sahibi arkadaşıma vermek ve linklerini sayfama eklemek
* ödülü verdiğim arkadaşlarımı haberdar etmek
Bende bu ödülü sevgili arkadaşlarım,
http://neseersoy-neseersoy.blogspot.com gönderiyorum. Aslında tüm arkadaşlarım ödüle layık ama yedi isim vermek gerekiyor. Kalbimde hepinizin ödülü var....
Malzemeler;
4 su bardağı süt
3 çorba kaşığı mısır nişastası
1 çorba kaşığı pirinç unu
7 çorba kaşığı toz şeker
1 paket şekerli vanilin
Üzeri İçin;
3 adet olgun kivi
1 çay bardağı toz şeker
2 çorba kaşığı mısır nişastası

Yapılışı;
Muhallebi malzemelerinin hepsini karıştırıp tencerede kokusu çıkana kadar pişirip kup bardaklarının yarısına kadar koyup soğumaya bırakalım. Soymuş olduğumuz kivileride rondodan geçirip sos malzemelelerinin hepsiyle karıştırıp sürekli karıştırarak pişirdikten sonra sade muhallebimizin üzerine döküp soğuk servise sunalım.

Afiyet Bal Şeker Olsun...