
Misafirleriniz ve sıcak yaz akşamları için tüketebileceğiniz soğuk ve ferhlatıcı bir pasta işte tarifi...
Malzemeler;
3 su bardağı süt
1 paket pötübör bisküvi
10 çorba kaşığı toz şeker
4 çorba kaşığı kakao
4 çorba kaşığı un
3 adet yumurta sarısı
150 gr margarin
Yapılışı;
Süt, yumurta sarısı, toz şeker, un, kakao yu tencerede iyiyce karıştırıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirip içine altını kapattıktan sonra margarini de ekleyip güzelce karıştıralım. 1 paket bisküviyi elimizle parçalara ayırıp pişirdiğimiz muhallebiyle buluşturup streç filmde piramit şekli vererek dondurucuda 1-2 saat bekletelim. Be n üzerini portakal kabuu rendesiyle süsledim sizde istediğiniz biçimde süsleyebilirsiniz.
Afiyet Bal Şeker Olsun...
Malzemeler;
3 su bardağı süt
1 paket pötübör bisküvi
10 çorba kaşığı toz şeker
4 çorba kaşığı kakao
4 çorba kaşığı un
3 adet yumurta sarısı
150 gr margarin
Yapılışı;
Süt, yumurta sarısı, toz şeker, un, kakao yu tencerede iyiyce karıştırıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirip içine altını kapattıktan sonra margarini de ekleyip güzelce karıştıralım. 1 paket bisküviyi elimizle parçalara ayırıp pişirdiğimiz muhallebiyle buluşturup streç filmde piramit şekli vererek dondurucuda 1-2 saat bekletelim. Be n üzerini portakal kabuu rendesiyle süsledim sizde istediğiniz biçimde süsleyebilirsiniz.
Afiyet Bal Şeker Olsun...