11 Ocak 2008 Cuma

FIRINLANMIŞ RAVİOLİ Ye #30 DÜNYA MUTFAKLARI



Geçenlerde yapmıştım yaptıktan sonra fırınladım ki akşama kadar birbirine yapışmasın. Tam olarak pişmiş halini yayınlayamadım. Akşam çekilen fotoğrafları beğenmiyorum böyle idare edeceğiz artık :) İtalyanların bir çeşit mantısı diyebiliriz. Özelliği büyük parçalar halinde olması ve dolgu malzemesi (iç malzeme)olarak ıspanak gibi çeşitli sebzelerden oluşması. Peynirli bile yapabilirsiniz. Hatta ve hatta deniz mahsülleriyle bile yapılıyor. Ben yine de kıymalı dan vazgeçemedim. Siz isteğiniz iç malzemeyi kullanabilirsiniz. Ayrıca sarımsaklı yoğurtlu yenmiyor domates sosu ve fesleğenle süslerseniz müthiş olur. Tabi bu bir zorunluluk değil. Ama ravioli yemek istiyorsanız domates sosu, fesleğen ve üzerine kaşar rendelerseniz ancak o zaman tadına varabilirsiniz. Bu arada tarifi yayınladıktan sonra sayfalarda gezerken Dünya Mutfakları Etkinliğini'nin sahibi tubaninpenceresinden görünce katılayım dedim biraz erken oldu ama yapmışken benim de çorbada tuzum olsun istedim :))) İşte tarifi...

Malzemeler; (2 kişilik)
2 su bardağı un
2 yumurta
4 yemek kaşığı ılık su
tuz

İç malzeme;
150 gr kıyma
1 büyük soğan
karabiber, tuz

Sos;
2 domates
Arzuya göre fesleğen
Kaşar peyniri

Yapılışı;
Unu temiz bir zemine döküp ortasını açıp yumurta tuz ve suyu koyup yavaş yavaş yoğuralım. Yoğurması biraz zor olabilir çünkü sert bir hamur oluyor. Hamurun sertliğinden dolayı içine su ilave etmeyin. Tam olarak yoğurduktan sonra 40 dk kadar hamuru dinlendirelim. Dinlendirdikten sonra 6 parçaya bölüp oklava yardımıyla açalım. Açtığımız yufkalar kalın olmamalı. Yemek tabağı büyüklüğünde açılıyor en fazla. Hepsini açtıktan sonra yine yarım saat kadar yufkaları kurumaya bırakalım. Diğer tarafta soğanı rendeleyip kıymayla karıştırdıktan sonra karabiber ve tuzla tatlandıralım. Hafif kurumuş olan yufkayı yarım ay kısmına tatlı kaşığı yardımıyla bir kaç sıra aralıklarla kıymadan koyup aralarını suyla ıslatalım. Diğer kalan yarım kısmıda üzerine kapatalım (Yufka D şeklinde olacak) elimizle kıymalı kısımları belirginleştirdikten sonra rulet veya bıçakla kesip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde arkalı önlü fırınlayalım. İsteğiniz zaman bir miktar kaynar suyun içine atıp haşlayalım. Sos içinde domates ve fesleğini bir miktar yağda pişirdikten sonra üzerine döküp kaşar peyniri rendeleyerek servise sunabilirsiniz.

Afiyet Bal Şeker Olsun...

34 yorum:

masalmutfagi dedi ki...

Blogspot'a hoşgeldiin...:))inan bana burda çok daha rahat edeceksin..:))

zerrin - misss dedi ki...

Özlemim blogspot adresin hayırlı olsun şekerim..

Çok güzel olmuş. güle güle kullan adresini...

Ravioliler nefis olmuş. ben de peynirlisini seviyorum. Ama fırınlamak hiç aklıma gelemmişti birde böyle denemeli.

Ellerine sağlık canım..
www.misssgibi.com

GonuLunceLezzetLer dedi ki...

Yeni adresiniz hayırlı olsun.Raviolide nefis olmuş ellrinize sağlık...

ÖZGÜLÜN TARİFLERİ dedi ki...

canim aramiza katilmana sevindim hayirli ugurlu olsun.
aramiza hosgeldin.
tariflerin hepside muhtesem ve leziz ellerine saglik canim opuyorum kucak dolusu sevgilerimi birakiyorum.

YESIMLI TARIFLER dedi ki...

özlemcim ne iyi ettin geldni buralara kocaman sevgimle
ellerine sağlıkkk

SERAP dedi ki...

Hosgeldin, ben de kisa bir süre önce gectim ve cok memnunum.Keske daha öce gecseymisim diye de kendime kiziyorum.Blogspot ne kadar kolaymis degil mi?????

Kevser dedi ki...

Canim,
aramiza hosgeldin demek isterim öncelikle, gidiyorum filan okuyunca blog mansette ne oluyor dedim kendi kendime. Inan buralarda hic sorun olmuyor ve daha da güzel ve ferah olmus yeni sayfan, güle güle kullan canim.

Ravioliler süper lezzetli birsey olmus, ben soslu halini de cok severim ama hic kendim yapmadim.

Sana ve ailene güzel bir hafta sonu tatili diliyorum ve öpüyorum.

Hoscakal..

sefertasi.blogcu.com dedi ki...

selam canım
spota geçmişsin, hayırlı olsun...sanırım daha rahat edeceksin..ben direniyorum inatla bakalım nereye kadar? aslında spotuı da hazırladım bayağı ama tam değil işte...ravioliler harika olmuş ellerine sağlık,sevgiler canım

semra mutfakta dedi ki...

Özlem'cim aşkolsun cnm.İçime oturdu desem yalan olmaz.O nasıl yazı öyle ya bıraktın sandım tamamen.Fena oldum.Neyse buraya taşınman çok isabetli olmuş.Tekrar hoşgeldin cnm.Herkes blogspota geçince aslında pek de farkında olmadan çok iyi bir yerde başladığımıgörüyorum.İyi olmuş.
Ravioli harika olmuş,ellerine sağlık.

elmaşekeri dedi ki...

Blogspota hosgeldin yeni evin ugur getirsin.Bol yorumlu nefis tarifli günlere....

diyalogyemekleri dedi ki...

ravioli yi hiç evde yapmadım,denemek isterim,yeni adresin hayırlı olsun.slmlar.

Betül dedi ki...

Yeni adresinize hoşgeldiniz. Ravioliler çok güzel. Ellerinize sağlık.

Sevgilerimle.

semra mutfakta dedi ki...

özlem'cim hemen sitemi ziyaret et lütfen bir sobelenme yaşıyorsun cnm.bu mesajı yayınlama ok.öptüm

Baharcicegi dedi ki...

Canim yeni blogun hayirli olsun,burda sorun cikmadi simdiye kadar bilseydim hic blogcuda kalmazdim.
Ravioler nefis olmus elie saglik canim

Adsız dedi ki...

canım sayfan ve yeni mekanın hayırlı olsun.
Bende sürekli düşünüyorum ama sanırım kısa zamanda taşınma işlemine bende gireceğim.
Sevgilerimle,
Neşe

nino dedi ki...

canimin ici cok sukur sonunda kararini uyguladin tebrik ediyorum canimcim seni ohh ya ne iyi oldu bide leziz cigimi alsak buraya :D ne guzel olcak D: elelrine saglik ve hosgeldin sefalar getirdinnnnnnnnnnnn canimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yemedeyanindayat dedi ki...

merhaba, ellerinize sağlık...farklı tarzda nefis görünümlü bir lezzet olmuş...

meleginmarifetleri dedi ki...

selam özlem anladığım kadarıyla yeni taşındın yeni adresin hayırlı uğurlu olsun bencede iyi yaptınYemek süper ellerine sağlık tekrar görüşmek üzere inşallah hoşçakal

Yemek Atolyesi dedi ki...

Herşey harika görünüyor. Ellerine sağlık canım...

asotu.blogcu.com dedi ki...

merhaba;
canım ya oldumu sen demi bıraktın blogu:)
hayırlı olsun yeni yerin.olsun buraya da geliriz değilmi..sevgilerimle..
sebilay
asotu.blogcu.com

womentuana.blogcu.com dedi ki...

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 10
http://nasibim.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır.
Akşamüstü sohbetine gelen dostlara,
Hanımlarla yapılan günlere,
Beş çayına gelen misafirlere,
Her biri birbirinden lezzetli tarifler...
___________________________________________________
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;
14.01.2008 - 20.01.2008 Tarihleri arasında
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE EV SAHİBELİĞİNİ
http://womentuana.blogcu.com/ BEN YAPACAĞIM.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI, KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!! HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TARİFLER KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ ETKİNLİĞİMİZE İNŞALLAH. TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK, VE TARİFİNİZE "PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 10" BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI, TARİFİNİZ HAZIR OLUNCA SAYFAMA YORUM OLARAK DUYURU BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM. CBOXA DUYURU BIRAKILMAMASI, GÖZDEN KAÇMA İHTİMALİNE KARŞI YARARLI OLACAKTIR. BEN SİZE GERİ DÖNÜP, TARİFİNİZİ KOPYALAYIP SAYFAMDA YAYINLAYACAĞIM.

ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM!!!
SELAM VE SEVGİLER...

eyvahhyemekyandiocakbatti dedi ki...

hoşgeldin bebişimmmmmmmmmm:)))) mmmhhhh harika olmuş bu lezzet ellerine sağlık gülüm italyanlar biliyor bu işi:))) sevgilerimle öpüyorum

saniyesultan dedi ki...

yeni bloğun hayırlı olsun. yeni tariflerle buluşmak üzere..
www.saniyesultan.blogcu.com

ikizlerinannesi dedi ki...

selam canim
demek sende geldin buraya bende ikisini birlikte yürütüyorum simdilik bakalim yeni evin hayirli olsun sevgiler KESKINLI

sofrakeyfi dedi ki...

merhaba
teşekür ederim ziyaretiniz için
ellerinize sağlık her şey güzel görünüyor
iyiakşamlar

sofraozlemi dedi ki...

merhaba
hayırlı olsun blogspotun..en iyisini yaptın adaşım..
bu lezzeti daha önce hiç denemedim ama nefis bir şeye benziyor..ellerine sağlık ..
sevgilerimle.

meleginmarifetleri dedi ki...

iyi akşamlar dilerim baay

Özlem dedi ki...

Ozlem'cim,
Ellerine sağlık, ravioliler nefis görnüyor.
sevgilerimle

Adsız dedi ki...

slm arkadaşım

Sende bizi bıraktın ha hayırlı olsun yeni adresin.Ellerine sağlık yine harika yemekler yapmışsın.Olsun burdada olsan ben seni ziyarete gelirim.Öptüm canım.

lezzetmutfağı...

leziz-özlem dedi ki...

canım hayırlı olsun....

nefis görünüyor...ellerine sağlık...

illede dedi ki...

merhaba canım, yine şahane mamalar var burada:))) pc başında çok fazla kalamıyorum ve ziyaretlerim de çok sık değil bu yüzden.. sevgierimi bırakıyorum arkadaşım..

Adsız dedi ki...

Sevgili arkadaşım, yeni adresin hayırlı olsun.
Tuzlu kurabiyelerin çok güzel olmuş. bende çok severek yapıyorum. Senin malzemelerin daha zengin.Mutlaka harika olmuştur.
Görüntülerinden belli zaten. Ellerine sağlık canım benim. Sevgiler....
guldenelkan.blogcu.com

Burcu(Chaplin Cafe) dedi ki...

Offfffff....ravioli,mantı.tortellini...hepsine de bayılrırım.bayılmayan var mıdır sanki :))
ellerine sağlık!

Tombuk dedi ki...

Ay harika görünüyor, harika! :)
Tüm öğlen çalışmış, öğle yemeğine çıkamamış ve mecburen dışarıdan kuru bir salata istemiş olan ben, bittim şu anda...
Sevgiler ;)

11 Ocak 2008 Cuma

FIRINLANMIŞ RAVİOLİ Ye #30 DÜNYA MUTFAKLARI

Gönderen Özlem Avcı-mutfaktayimm zaman: 14:49


Geçenlerde yapmıştım yaptıktan sonra fırınladım ki akşama kadar birbirine yapışmasın. Tam olarak pişmiş halini yayınlayamadım. Akşam çekilen fotoğrafları beğenmiyorum böyle idare edeceğiz artık :) İtalyanların bir çeşit mantısı diyebiliriz. Özelliği büyük parçalar halinde olması ve dolgu malzemesi (iç malzeme)olarak ıspanak gibi çeşitli sebzelerden oluşması. Peynirli bile yapabilirsiniz. Hatta ve hatta deniz mahsülleriyle bile yapılıyor. Ben yine de kıymalı dan vazgeçemedim. Siz isteğiniz iç malzemeyi kullanabilirsiniz. Ayrıca sarımsaklı yoğurtlu yenmiyor domates sosu ve fesleğenle süslerseniz müthiş olur. Tabi bu bir zorunluluk değil. Ama ravioli yemek istiyorsanız domates sosu, fesleğen ve üzerine kaşar rendelerseniz ancak o zaman tadına varabilirsiniz. Bu arada tarifi yayınladıktan sonra sayfalarda gezerken Dünya Mutfakları Etkinliğini'nin sahibi tubaninpenceresinden görünce katılayım dedim biraz erken oldu ama yapmışken benim de çorbada tuzum olsun istedim :))) İşte tarifi...

Malzemeler; (2 kişilik)
2 su bardağı un
2 yumurta
4 yemek kaşığı ılık su
tuz

İç malzeme;
150 gr kıyma
1 büyük soğan
karabiber, tuz

Sos;
2 domates
Arzuya göre fesleğen
Kaşar peyniri

Yapılışı;
Unu temiz bir zemine döküp ortasını açıp yumurta tuz ve suyu koyup yavaş yavaş yoğuralım. Yoğurması biraz zor olabilir çünkü sert bir hamur oluyor. Hamurun sertliğinden dolayı içine su ilave etmeyin. Tam olarak yoğurduktan sonra 40 dk kadar hamuru dinlendirelim. Dinlendirdikten sonra 6 parçaya bölüp oklava yardımıyla açalım. Açtığımız yufkalar kalın olmamalı. Yemek tabağı büyüklüğünde açılıyor en fazla. Hepsini açtıktan sonra yine yarım saat kadar yufkaları kurumaya bırakalım. Diğer tarafta soğanı rendeleyip kıymayla karıştırdıktan sonra karabiber ve tuzla tatlandıralım. Hafif kurumuş olan yufkayı yarım ay kısmına tatlı kaşığı yardımıyla bir kaç sıra aralıklarla kıymadan koyup aralarını suyla ıslatalım. Diğer kalan yarım kısmıda üzerine kapatalım (Yufka D şeklinde olacak) elimizle kıymalı kısımları belirginleştirdikten sonra rulet veya bıçakla kesip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde arkalı önlü fırınlayalım. İsteğiniz zaman bir miktar kaynar suyun içine atıp haşlayalım. Sos içinde domates ve fesleğini bir miktar yağda pişirdikten sonra üzerine döküp kaşar peyniri rendeleyerek servise sunabilirsiniz.

Afiyet Bal Şeker Olsun...

34 yorum on "FIRINLANMIŞ RAVİOLİ Ye #30 DÜNYA MUTFAKLARI"

masalmutfagi on 11 Ocak 2008 11:17 dedi ki...

Blogspot'a hoşgeldiin...:))inan bana burda çok daha rahat edeceksin..:))

zerrin - misss dedi ki...

Özlemim blogspot adresin hayırlı olsun şekerim..

Çok güzel olmuş. güle güle kullan adresini...

Ravioliler nefis olmuş. ben de peynirlisini seviyorum. Ama fırınlamak hiç aklıma gelemmişti birde böyle denemeli.

Ellerine sağlık canım..
www.misssgibi.com

GonuLunceLezzetLer on 11 Ocak 2008 12:04 dedi ki...

Yeni adresiniz hayırlı olsun.Raviolide nefis olmuş ellrinize sağlık...

ÖZGÜLÜN TARİFLERİ on 11 Ocak 2008 12:16 dedi ki...

canim aramiza katilmana sevindim hayirli ugurlu olsun.
aramiza hosgeldin.
tariflerin hepside muhtesem ve leziz ellerine saglik canim opuyorum kucak dolusu sevgilerimi birakiyorum.

YESIMLI TARIFLER on 11 Ocak 2008 13:21 dedi ki...

özlemcim ne iyi ettin geldni buralara kocaman sevgimle
ellerine sağlıkkk

SERAP on 11 Ocak 2008 13:28 dedi ki...

Hosgeldin, ben de kisa bir süre önce gectim ve cok memnunum.Keske daha öce gecseymisim diye de kendime kiziyorum.Blogspot ne kadar kolaymis degil mi?????

Kevser on 11 Ocak 2008 13:29 dedi ki...

Canim,
aramiza hosgeldin demek isterim öncelikle, gidiyorum filan okuyunca blog mansette ne oluyor dedim kendi kendime. Inan buralarda hic sorun olmuyor ve daha da güzel ve ferah olmus yeni sayfan, güle güle kullan canim.

Ravioliler süper lezzetli birsey olmus, ben soslu halini de cok severim ama hic kendim yapmadim.

Sana ve ailene güzel bir hafta sonu tatili diliyorum ve öpüyorum.

Hoscakal..

sefertasi.blogcu.com dedi ki...

selam canım
spota geçmişsin, hayırlı olsun...sanırım daha rahat edeceksin..ben direniyorum inatla bakalım nereye kadar? aslında spotuı da hazırladım bayağı ama tam değil işte...ravioliler harika olmuş ellerine sağlık,sevgiler canım

semra mutfakta on 11 Ocak 2008 13:44 dedi ki...

Özlem'cim aşkolsun cnm.İçime oturdu desem yalan olmaz.O nasıl yazı öyle ya bıraktın sandım tamamen.Fena oldum.Neyse buraya taşınman çok isabetli olmuş.Tekrar hoşgeldin cnm.Herkes blogspota geçince aslında pek de farkında olmadan çok iyi bir yerde başladığımıgörüyorum.İyi olmuş.
Ravioli harika olmuş,ellerine sağlık.

elmaşekeri on 11 Ocak 2008 13:44 dedi ki...

Blogspota hosgeldin yeni evin ugur getirsin.Bol yorumlu nefis tarifli günlere....

diyalogyemekleri on 11 Ocak 2008 14:14 dedi ki...

ravioli yi hiç evde yapmadım,denemek isterim,yeni adresin hayırlı olsun.slmlar.

Betül on 11 Ocak 2008 14:27 dedi ki...

Yeni adresinize hoşgeldiniz. Ravioliler çok güzel. Ellerinize sağlık.

Sevgilerimle.

semra mutfakta on 11 Ocak 2008 14:39 dedi ki...

özlem'cim hemen sitemi ziyaret et lütfen bir sobelenme yaşıyorsun cnm.bu mesajı yayınlama ok.öptüm

Baharcicegi on 11 Ocak 2008 15:22 dedi ki...

Canim yeni blogun hayirli olsun,burda sorun cikmadi simdiye kadar bilseydim hic blogcuda kalmazdim.
Ravioler nefis olmus elie saglik canim

Adsız dedi ki...

canım sayfan ve yeni mekanın hayırlı olsun.
Bende sürekli düşünüyorum ama sanırım kısa zamanda taşınma işlemine bende gireceğim.
Sevgilerimle,
Neşe

nino on 12 Ocak 2008 00:57 dedi ki...

canimin ici cok sukur sonunda kararini uyguladin tebrik ediyorum canimcim seni ohh ya ne iyi oldu bide leziz cigimi alsak buraya :D ne guzel olcak D: elelrine saglik ve hosgeldin sefalar getirdinnnnnnnnnnnn canimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yemedeyanindayat on 12 Ocak 2008 10:02 dedi ki...

merhaba, ellerinize sağlık...farklı tarzda nefis görünümlü bir lezzet olmuş...

meleginmarifetleri on 13 Ocak 2008 02:34 dedi ki...

selam özlem anladığım kadarıyla yeni taşındın yeni adresin hayırlı uğurlu olsun bencede iyi yaptınYemek süper ellerine sağlık tekrar görüşmek üzere inşallah hoşçakal

Yemek Atolyesi dedi ki...

Herşey harika görünüyor. Ellerine sağlık canım...

asotu.blogcu.com dedi ki...

merhaba;
canım ya oldumu sen demi bıraktın blogu:)
hayırlı olsun yeni yerin.olsun buraya da geliriz değilmi..sevgilerimle..
sebilay
asotu.blogcu.com

womentuana.blogcu.com on 13 Ocak 2008 16:29 dedi ki...

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 10
http://nasibim.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır.
Akşamüstü sohbetine gelen dostlara,
Hanımlarla yapılan günlere,
Beş çayına gelen misafirlere,
Her biri birbirinden lezzetli tarifler...
___________________________________________________
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;
14.01.2008 - 20.01.2008 Tarihleri arasında
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE EV SAHİBELİĞİNİ
http://womentuana.blogcu.com/ BEN YAPACAĞIM.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI, KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!! HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TARİFLER KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ ETKİNLİĞİMİZE İNŞALLAH. TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK, VE TARİFİNİZE "PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 10" BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI, TARİFİNİZ HAZIR OLUNCA SAYFAMA YORUM OLARAK DUYURU BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM. CBOXA DUYURU BIRAKILMAMASI, GÖZDEN KAÇMA İHTİMALİNE KARŞI YARARLI OLACAKTIR. BEN SİZE GERİ DÖNÜP, TARİFİNİZİ KOPYALAYIP SAYFAMDA YAYINLAYACAĞIM.

ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM!!!
SELAM VE SEVGİLER...

eyvahhyemekyandiocakbatti on 13 Ocak 2008 23:18 dedi ki...

hoşgeldin bebişimmmmmmmmmm:)))) mmmhhhh harika olmuş bu lezzet ellerine sağlık gülüm italyanlar biliyor bu işi:))) sevgilerimle öpüyorum

saniyesultan on 13 Ocak 2008 23:27 dedi ki...

yeni bloğun hayırlı olsun. yeni tariflerle buluşmak üzere..
www.saniyesultan.blogcu.com

ikizlerinannesi on 14 Ocak 2008 05:14 dedi ki...

selam canim
demek sende geldin buraya bende ikisini birlikte yürütüyorum simdilik bakalim yeni evin hayirli olsun sevgiler KESKINLI

sofrakeyfi dedi ki...

merhaba
teşekür ederim ziyaretiniz için
ellerinize sağlık her şey güzel görünüyor
iyiakşamlar

sofraozlemi on 14 Ocak 2008 09:13 dedi ki...

merhaba
hayırlı olsun blogspotun..en iyisini yaptın adaşım..
bu lezzeti daha önce hiç denemedim ama nefis bir şeye benziyor..ellerine sağlık ..
sevgilerimle.

meleginmarifetleri on 14 Ocak 2008 09:22 dedi ki...

iyi akşamlar dilerim baay

Özlem on 14 Ocak 2008 10:47 dedi ki...

Ozlem'cim,
Ellerine sağlık, ravioliler nefis görnüyor.
sevgilerimle

Adsız dedi ki...

slm arkadaşım

Sende bizi bıraktın ha hayırlı olsun yeni adresin.Ellerine sağlık yine harika yemekler yapmışsın.Olsun burdada olsan ben seni ziyarete gelirim.Öptüm canım.

lezzetmutfağı...

leziz-özlem dedi ki...

canım hayırlı olsun....

nefis görünüyor...ellerine sağlık...

illede on 15 Ocak 2008 01:39 dedi ki...

merhaba canım, yine şahane mamalar var burada:))) pc başında çok fazla kalamıyorum ve ziyaretlerim de çok sık değil bu yüzden.. sevgierimi bırakıyorum arkadaşım..

Adsız dedi ki...

Sevgili arkadaşım, yeni adresin hayırlı olsun.
Tuzlu kurabiyelerin çok güzel olmuş. bende çok severek yapıyorum. Senin malzemelerin daha zengin.Mutlaka harika olmuştur.
Görüntülerinden belli zaten. Ellerine sağlık canım benim. Sevgiler....
guldenelkan.blogcu.com

Burcu(Chaplin Cafe) on 15 Ocak 2008 11:06 dedi ki...

Offfffff....ravioli,mantı.tortellini...hepsine de bayılrırım.bayılmayan var mıdır sanki :))
ellerine sağlık!

Tombuk on 21 Ocak 2008 04:03 dedi ki...

Ay harika görünüyor, harika! :)
Tüm öğlen çalışmış, öğle yemeğine çıkamamış ve mecburen dışarıdan kuru bir salata istemiş olan ben, bittim şu anda...
Sevgiler ;)